Alla inlägg den 23 september 2016

Av Annelie och Nina - 23 september 2016 07:17

  Hej alla, japp, nu går det mot Halloween som sagt och hädanefter kommer jag att pyssla och lägga upp flera olika roliga, enkla och billiga pysselknep här på bloggen inför just Halloween. Det är lätt ordnat att verkligen få till den där kusliga stämningen till Halloween! :) 


Här kommer mitt första och kanske mest självklara tips, ta in grenar (stora som små) och torrt gräs mm. från naturen! :) Mycket kan du hitta ute på marken i skogen som kan vara till stor hjälp nu. :) 


Tras-spöken och häxornas kvastar hänger i de här grenarna, spökena gör du lätt genom att knyta servetter eller tygbitar (fördelen med tyg är att det håller bättre och kan användas igen och igen) och allt du behöver till dem är alltså: vita servetter eller vita tygtrasor, en svart penna och en bit snöre eller ståltråd. Till kvastarna behöver du torrt gräs och pinnar från skogen, samt snöre eller ståltråd. :) 


Tras-spöken: du tar en servett eller en bit tyg och formar ut ett ''huvud'' med hjälp av snöre eller ståltråd, (glöm inte att lämna en bit åt upphängningen). Sedan målar du två ögon med en svart penna.


Häxornas kvastar: du tar en pinne, virar torrt gräs runt pinnen och fäster med hjälp av snöre eller ståltråd, och som sagt, glöm inte att lämna en bit av snöret/ståltråden för upphängning! :) 


Trevlig helg! 

/Nina

Ovido - Quiz & Flashcards